News industri

  • Ngalereskeun Klep Plancar Propérsional Atos

    Ngalereskeun Klep Plancar Propérsional Atos

    Italy Atos ATOS hydraulic proportional valve repair  Pressure control valve: The manual adjustment device that replaces the pilot relief valve with a proportional solenoid valve becomes a pilot proportional relief valve, whose hydraulic pressure is continuously or proportionally controlled by the...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngabenerkeun bantalan pompa plunger Rexroth

    Kumaha carana ngabenerkeun bantalan pompa plunger Rexroth

    Posisi bantosan na pompa piston Rexroth penting pisan. Tekanan pompa piston Rexroth mangaruhan bagian-bagian na pompa piston Rexroth. Upami aya masalah kajadian dina galur, éta bakal ngabalukarkeun gagal dina sadaya sisi. Ku alatan éta, supados pompa Rexroth plunger pikeun ngajalankeun n ...
    Maca deui
  • Pamakéan nandakeun jeung perawatan ti pompa hidrolik

    Pamakéan nandakeun jeung perawatan ti pompa hidrolik

    1.Oil metoda supply pompa hidrolik The sumbu pompa swashplate plunger langsung dibagi jadi dua jenis: tekanan tipe suplai minyak jeung tipe timer priming. Minyak tekanan tipe suplai pompa hidrolik lolobana milih tank minyak kalayan tekanan hawa, sarta ogé boga pompa hidrolik sorangan ...
    Maca deui
  • Prinsipna kerja Of hidrolik Kongrés

    Prinsipna kerja Of hidrolik Kongrés

    Gawe bareng prinsip pompa hidrolik Prinsip gawé ti pompa hidrolik: gerakan brings ngeunaan parobahan dina volume rohangan pompa, kukituna compressing nu jadi adi nu cairan nu boga énergi tekanan. Kaayaan anu kudu disadiakeun nyaéta yén rohangan pompa ngabogaan vol disegel ...
    Maca deui