Industry News

 • Riparimi i valvulës proporcionale hidraulike të Atos

  Riparimi i valvulës proporcionale hidraulike të Atos

  Italy Atos ATOS hydraulic proportional valve repair  Pressure control valve: The manual adjustment device that replaces the pilot relief valve with a proportional solenoid valve becomes a pilot proportional relief valve, whose hydraulic pressure is continuously or proportionally controlled by the...
  Lexo më shumë
 • Si të riparoni kushinetën e pompës së kumës Rexroth

  Si të riparoni kushinetën e pompës së kumës Rexroth

  Pozicioni i kushinetave në pompën e pistonit të Rexroth është shumë i rëndësishëm. Këmbimi i pompës së pistonit të Rexroth prek pjesët e tjera të pompës së pistonit të Rexroth. Nëse problemi paraqitet në kushineta, do të shkaktojë dështime nga të gjitha anët. Prandaj, në mënyrë që pompë kumarxhi Rexroth të funksionojë n ...
  Lexo më shumë
 • Perdorimi dhe mbajtjen e pompë hidraulike

  Perdorimi dhe mbajtjen e pompë hidraulike

  1.Oil metodën e furnizimit të pompë hidraulike aks swashplate kumarxhi pompë drejtpërdrejtë është i ndarë në dy lloje: presioni i tipit të furnizimit të naftës dhe të llojit të vetë-mbushje baruti. Vaj presion lloj furnizimi pompë hidraulike kryesisht zgjedh tank naftës me presion të ajrit, dhe gjithashtu ka pompë hidraulike vetë ...
  Lexo më shumë
 • Parimi i punës i Pompë hidraulike

  Parimi i punës i Pompë hidraulike

  parimin e pompë hidraulike Parimi i punës i pompë hidraulike punës: lëvizja sjell ndryshimin e vëllimit të pompë zgavrën, duke compressing aq fluide se lëngu ka energji presion. Kushti që duhet të sigurohet është se pompë zgavrën ka një Vol mbyllur ...
  Lexo më shumë